Starter- en traineeship vacatures

Markt

Functiegroep

Specialisme

Provincie

Als starter op de arbeidsmarkt binnen de bouw of civiele techniek zijn er kansen te over, precies om deze reden komen we graag met je in gesprek om samen met jou in te zoomen op de arbeidsmarkt. Wij kennen de markt door- en door, hierdoor hebben wij overzicht van welke kansen optimaal bij jou aansluiten als mens en als professional.

Wij begrijpen dat de huidige markt een nieuwe manier van aanpak vraagt, tegelijkertijd zijn traditionele manieren van werken nog niet verdwenen. Wij proberen daarom een realistisch beeld neer te zetten van de huidige vraag van bouwkundige en civieltechnische professionals. Een juiste balans tussen nieuw en oud, een prettige werksfeer, mooie projecten en een lerende omgeving. Dat is wat je van ons mag verwachten.

Hieronder tref je alle concrete vacatures aan op alle niveaus die relevant zijn voor jou als starter en/of trainee binnen de bouw of civiele techniek.

1-1 van 1 resultaten
Starter - trainee wis alle filters
Calculator/werkvoorbereider
Renovatie en Onderhoud Junior Fulltime Vast contract Amsterdam

Onze opdrachtgever is een modern bedrijf in Amsterdam, welke onderdeel is van een grote groep en is specialist op het gebied van dakrenovaties. Hun klantgroepen zijn VVE's, woningcorporaties en Gemeentes. Lees verder