Over link-engineers

Ons doel

Jouw nieuwe baan in de bouw of civiele techniek vinden, dat is ons doel. Iedere dag verbinden wij mooie opdrachtgevers met ambitieuze technische professionals. Dit doen wij vanuit onze kernwaarden.

Integriteit

Wij bouwen constant aan de relatie met zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers, vanuit vertrouwen. Wat wij doen moet zuiver zijn én zuiver voelen. Dat betekent transparantie in het gehele proces, écht samenwerken en vertrouwelijk met informatie omgaan.

Doortastend

Wij hebben de overtuiging dat het ons zal lukken. Wij kennen de markt, wij stellen de vraag die anderen niet stellen en zoeken de waarheid op, ook als dat een beetje schuurt. Wij bijten ons vast en geven niet op totdat wij het gevoel hebben dat wij er alles aan hebben gedaan.

Eigenzinnig

Wij handelen vanuit ons gevoel. Dat iets goed en zuiver voelt is voor ons belangrijker dan het volgen van vastgestelde regels en richtlijnen. Zo zie je in alles iets terug van onze eigen identiteit. Wij bouwen relaties die verder gaan dan alleen een bemiddeling tot stand brengen met een kwaliteitsstandaard waar je altijd van op aan kunt. No-nonsense, met humor en een tikkeltje eigenwijs.

Ambitieus

Dromen, durven, doen. Het kan zo op een tegeltje maar wij menen het. Wij zijn gedisciplineerd, brengen offers en zijn energiek. Wij willen uitstralen dat wij niet zomaar opgeven, want dat doen wij ook niet. Wij zetten ons niet alleen in voor onze persoonlijke doelen maar misschien nog wel meer voor de belangen en doelen van onze relaties.

Betrokken

Wij werken vanuit de mens, vanuit jou. Jouw gevoel is voor ons een belangrijk startpunt. Wij voelen met je mee, gaan naast je staan en wij zullen je altijd stimuleren om voor jou de beste keuze te maken.

“Iets voor een ander kunnen betekenen, iedere dag weer een nieuw begin. Samen mooie dingen beleven en van betekenis zijn. “

Mark Wijnvoord Managing Partner / Consultant Bouw

“Iedere dag bij link-engineers kan ik weer een nieuwe uitdaging aangrijpen waarin ik impact kan maken bij hele toffe klanten.”

Sandro Wildeboer Consultant Bouw

“Samen met mijn netwerk zorgen voor verbinding. Ik leg graag de connectie”

Lesley Velkers Consultant Bouw

“Van betekenis zijn voor een ander in zoiets essentieels als een baan vind fantastisch!”

Jesper Streng Consultant Bouw

“Mijn doel is om klanten onze dienstverlening te laten beleven als een ambacht, werken als partners en waarde toevoegen aan het proces. Dat werkt en is de basis van onze groei!”

Tim Groeneboer Partner

“”

Carla van Rossum Office Manager

Cijfers ondersteunen ons verhaal

38

technische professionals actief

6

interne consultants

42

jaar recruitment ervaring

ambitieus

doortastend

eigenzinnig

verbindend/persoonlijk

integer

ambitieus

doortastend

ambitieus

doortastend

eigenzinnig

verbindend/persoonlijk

integer

ambitieus

doortastend

Ons dreamteam

Het team van link-engineers bestaat uit een hechte groep van ambitieuze en enthousiaste professionals. De belangrijkste gemene deler is de mentaliteit. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Mark Wijnvoord

Partner / Consultant Bouw

+31 6 14242436

Sandro Wildeboer

Consultant Bouw

+31 6 18413790

Lesley Velkers

Consultant Bouw

+31 6 21498677

Jesper Streng

Consultant Bouw

+31 6 43563091

Tim Groeneboer

Partner

Carla van Rossum

Office Manager

+316 13263318

Jij

Binnenkort bij ons aan de slag?

Kom in contact

Je bent altijd welkom voor een kennismaking bij ons op kantoor of digitaal.

Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@link-engineers.nl