Bemiddeling binnen de bouw & civiele techniek

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Wij verbinden de beste talenten met de best passende opdrachtgevers. Wij bestaan 'slechts' 6,5 jaar maar brengen collectief ruim 40 jaar ervaring in technisch recruitment mee. Onze kernwaarden beschrijven hetgeen zowel opdrachtgevers als kandidaten ervaren in onze samenwerking. Onze consultants zijn integer, eigenzinnig, doortastend en zeer betrokken.

Integriteit

Geen ongevraagde cv’s, maar een samenwerking op maat, vanuit de relatie en inhoud.

Eigenzinnigheid

Wij handelen vanuit ons gevoel. Dat iets goed en zuiver voelt is voor ons belangrijker dan het volgen van vastgestelde regels en richtlijnen. Zo zie je in alles iets terug van onze eigen identiteit. Wij bouwen relaties die verder gaan dan alleen een bemiddeling tot stand brengen met een kwaliteitsstandaard waar je altijd van op aan kunt. No-nonsense, met humor en een tikkeltje eigenwijs.

Doortastend

Wij bijten ons vast en geven niet op totdat wij het gevoel hebben dat wij er alles aan hebben gedaan om onze beloften waar te maken. Schaarste binnen een vakgebied schrikt ons dan ook niet af.

Zeer betrokken

Dat betekent veel contact, oprechte vragen, oprechte energie, maar soms ook schurende feedback.

aannemers

ingenieursbureaus

projectontwikkelaars

adviesbureaus

aannemers

ingenieursbureaus

projectontwikkelaars

adviesbureaus

Onze vakgebieden

Op zoek naar een professional in één van de volgende vakgebieden binnen de bouw of civiele techniek? Onze consultants staan klaar voor een (digitale) kennismaking!

Veelgestelde vragen

In welke functies bemiddelen jullie?

Wij bemiddelen van starter tot directeur. Dit doen we voornamelijk voor UTA functies zoals (hoofd)uitvoerder, werkvoorbereider, project coördinator, calculator / kostendeskundige, projectleider en directiefuncties. Maar we bemiddelen ook in minder reguliere functies.

Welke vormen van dienstverlening hanteren jullie?

link-engineers bemiddelt op basis van detachering naar vaste functies. Daarnaast bemiddelen wij freelancers op projectbasis.

Met wat voor soort organisaties werken jullie samen?

Wij werken met organisaties binnen de bouw en civiele techniek die werving serieus nemen én op zuivere wijze met hun werknemers en partners omgaan. Ons netwerk bestaat grotendeels uit aannemers maar daarnaast werken wij ook samen met ingenieurs- en adviesbureaus en ontwikkelaars.

Werken jullie op basis van no-cure-no-pay?

Ja! 🙂

Relaties zijn voor ons belangrijk!

Jij bent altijd welkom voor een kennismaking bij ons op kantoor of digitaal.

Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@link-engineers.nl