Jouw droombaan in de bouw of civiele techniek,
is ons doel!

Wij verbinden dagelijks professionals in de bouw en civiele techniek. Wij werken samen met gerenommeerde werkgevers, van grote aannemers en ingenieursbureaus, tot jonge en soms hard-groeiende spelers.

Altijd betrokken & persoonlijk

Wij creëren verbinding tussen jou en jouw nieuwe team. Wij investeren veel tijd en energie om jouw drijfveren en ambities inzichtelijk te krijgen en jou echt te leren kennen. Met diezelfde energie benaderen wij onze opdrachtgevers om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat voor hen belangrijk is. Vanuit dit startpunt doen wij het maximale om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen.

Vaste banen

Wij bemiddelen op basis van detachering naar vaste functies. Dit doen wij voor uitvoerders, calculators, werkvoorbereiders, projectleiders, directieleden maar ook voor minder reguliere functies. Wij werken samen met zowel de midden- en kleinbedrijven als met de grote landelijke partijen. Voor ieder wat wils dus!

Freelance / ZZP

Onze opdrachtgevers zijn met grote regelmaat op zoek naar tijdelijke invulling van diverse rollen. Wil je op de hoogte blijven van interessante projecten? Neem contact met ons op of deel je cv via de website.

Werkvoorbereiding

Uitvoering

Calculatie

Projectleiding

Management & Directie

Werkvoorbereiding

Uitvoering

Calculatie

Projectleiding

Management & Directie

Vind jouw volgende baan in de bouw of civiele techniek

Of je nou een startende werkvoorbereider bent of senior projectleider, jij vindt jouw baan op onze vacaturepagina.

Veelgestelde vragen

In welke functies bemiddelen jullie?

Wij bemiddelen van starter tot directeur. Dit doen we voornamelijk voor UTA functies zoals (hoofd)uitvoerder, werkvoorbereider, project coördinator, calculator / kostendeskundige, projectleider en directiefuncties. Maar we bemiddelen ook mensen in minder reguliere functies binnen bouwbedrijven. Bekijk onze vacaturepagina voor actuele kansen.

Voor welke organisaties werken jullie?

Wij werken samen met zowel de midden- en kleinbedrijven als met de grote landelijke partijen binnen de bouw en civiele techniek.

Wat is het voordeel van detavast?

link-engineers biedt begeleiding en coaching gedurende de gehele detavast-periode. Lees de blogs van onze kandidaten voor een compleet verhaal en alle voordelen voor jou als kandidaat.

Wat betekenen jullie voor freelancers?

Met ons netwerk en commerciële talent vinden wij voor tientallen freelancers per jaar hun volgende project of opdracht, wij doen dus de acquisitie voor hen! Zo zorgen wij voor continuïteit en zijn wij de oren en ogen in de markt.

Neem contact
met ons op

Wil jij langskomen om een van onze vacatures te bespreken? Of kennismaken en eens te sparren over de markt, jouw dromen en ambities?

Bel +31 30 2270 042 of mail naar info@link-engineers.nl