(Junior) Werkvoorbereider Onderhoud GWW / Groen

Provincie Noord-Holland

Type

Detavast

Locatie

Amsterdam

Ben jij als starter op zoek naar jouw eerste baan in de civiele techniek? Of heb je al wat werkervaring en wil je de wereld van integraal beheer en onderhoud binnen de civiele techniek (beter) leren kennen? Zie jij een functie als werkvoorbereider zitten op dit moment? Dan vertel ik je graag meer!

Wat je gaat doen

Als werkvoorbereider onderhoud ben jij de komende 4 jaar samen met jouw team verantwoordelijk voor een veelzijdig onderhoudscontract in Noord-Holland. Jij bent verantwoordelijk voor een optimale voorbereiding voor de uitvoering. Tijdens deze voorbereiding houd jij constant rekening met de wensen en eisen van jouw opdrachtgevers. Omdat jij flexibel bent ingesteld draai jij je hand niet om voor ad-hoc werkzaamheden en behandel je ook storingen en klachten. Jij bent het aanspreekpunt voor allerlei vraagstukken binnen het contract welke jij snel van binnen en buiten kent.

Andere werkzaamheden zijn:
• Doen van KLIC-meldingen en schadeafhandelingen
• Opstellen van werkorders
• Verifiëren van uitgevoerde werkzaamheden in het OMS
• Opstellen van afleverdossier
• Bijwerken van financiële overzichten
• Verzorgen van toolboxen, werkinstructies en vastlegging van werkoverleggen

Het bedrijf
Jij komt te werken bij een onderdeel van een grote aannemer. Binnen dit bedrijf zijn er vier afdelingen waarvan het Onderhoudsbedrijf waar jij werkt er een is. Zij zijn goed in integraal onderhoud en beheer van (vaar)wegen en buitenruimten door heel Nederland. Van snoeien, maaien, vegen tot bermverlagingen, tunnel onderhoud en reiniging. Rijkswegen, provinciale wegen, gemeentelijke wegen, langs het spoor, in de binnenstad of op (industriële)terreinen. Alles komt voorbij!

Wie jij bent

Jij bent enthousiast, gedreven om stappen te zetten in je ontwikkelen en jij deinst niet terug voor uitdagingen. Jouw technische manager die je ondersteunt vindt het daarnaast fijn als jij op een eigenwijze manier fungeert als zijn rechterhand. Jij hebt vanzelfsprekend interesse in civiele techniek en in onderhoud en wil jij onder gedegen begeleiding ontwikkelen op professioneel vlak.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je wel een aantal dingen nodig:
• MBO of HBO werk- en denkniveau
• Een technische opleiding gedaan (civiele techniek / groen of aanverwant)
• Eventueel ervaring op gebied van onderhoud(scontracten) en/of groen(onderhoud)

Waarom je dit wil doen

Jij wilt werken binnen een sociaal bedrijf met open communicatie die goed zorgt voor zijn medewerkers. Maar hier kun jij ook onder goede begeleiding stappen maken in je ontwikkeling op elk vlak. Lekker cliché maar wel waar, deuren staan altijd open, lijnen zijn kort, beslissingen snel genomen.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.