Uitvoerder renovatie en onderhoud

Provincie Noord-Brabant

Type

Detavast

Locatie

Omg. Tilburg

Salarisindicatie

€3.500 - €5.000

Ben jij in staat om meerdere renovatie- en onderhoudsprojecten aan te sturen bij één van de marktleiders in de markt? 

Onze opdrachtgever is een professioneel bouwbedrijf, gevestgigd in omg. Tilburg. Hun werkgebied is ook veel in Noord-Brabant. Ze zijn specialist op het gebied van renovatie, verbouw en onderhoud en soms kleine nieuwbouw.
De opdrachtgevers waarvoor jij verantwoordelijk bent variëren van woningcorporaties tot en met zorg- en onderwijsinstellingen, enerzijds groot onderhoud- en renovatieprojecten vanaf tientallen tot honderden woningen seriematig renoveren, anderzijds complexe renovaties en verbouwingen van een school- of zorginstelling.

Wat je gaat doen

In deze rol ben jij als uitvoerder verantwoordelijk voor het op een juiste manier begeleiden van meerdere bouwkundige renovatie- en onderhoudsprojecten tot enkele miljoenen in omzet. Je werkt hierin samen met een projectteam bestaande uit een werkvoorbereider en/of projectleider.

Wie jij bent

  • Enige ervaring in een soortgelijke rol 
  • Affiniteit en ervaring met renovatie en onderhoud projecten
  • Woonachting in Noord-Brabant
  • Bouwkundige opleiding en/of werkervaring

Waarom je dit wil doen

Een afwisselende baan binnen een professioneel bouwbedrijf met een hechte familiecultuur, uitdagende projecten en vrijheid in je functie. 

Wat jou geboden wordt

  • 42 vakantiedagen incl. ADV en kortverzuimdagen
  • Bouwpensioenfonds
  • Auto van de zaak

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.