Link Engineers is de specialist in de bemiddeling van talent binnen de bouw en civiele techniek.

Wij verbinden met focus, marktkennis en een sterk netwerk de beste kandidaten aan de meest aansprekende opdrachtgevers.

Dat is de kern, niet meer, niet minder.

Dat doen wij voor vaste en tijdelijke posities in Nederland met een sterke focus op de Randstad en Noord-Brabant. Iedere consultant binnen Link Engineers heeft specifieke regionale kennis en expertise.

Link Engineers is in 2015 opgericht vanuit de i-Linked Groep en inmiddels werken wij met 9 professionals dagelijks keihard voor het success van onze klanten en kandidaten.

Geschiedenis

De basis werd gelegd in 2013 met de oprichting van e-Linked, personeelsbemiddeling in de e-commerce & online marketing branche. Na ruim 1,5 jaar werd in 2015 Link Engineers opgericht door Mark Wijnvoord & Tim Groeneboer. De oprichting van Link Engineers viel samen met de verhuizing van beide bedrijven, vanuit een oud klaslokaal in gebouw de Pionier in Utrecht, naar een zelfstandig kantoorpand in IJsselstein. Eind 2015 wordt het team uitgebreid. Het gaat goed met Link Engineers; in 2016 wordt een groei gerealiseerd van maar liefst 250%. Het team is sindsdien nog verder uitgebreid en hierdoor heeft het een groot regionaal bereik in de randstad en Noord-Brabant. In 2017 is Link Engineers een grote speler in de markt met een volledige focus op de bouw. Het succes wordt verder uitgebreid met de oprichting van i-Linked (IT-professionals) in 2017 door Bas van der Spoel en Tim Groeneboer. Wegens aanhoudend succes is Link Engineers vanaf 2018 ook actief in de civiele techniek, weer een stap verder :) In 2019 verhuizen wij naar een groter kantoorpand aan de Pelmolenlaan 19 in Woerden, dit biedt ons ruimte om verder te groeien. Koffie?

 • 2013

  oprichting holding en e-Linked (e-commerce)
 • 2014

  verhuizing van Utrecht naar IJsselstein
 • 2015

  oprichting Link Engineers (bouw)
 • 2016

  Link Engineers groeit met 250%
 • 2017

  oprichting i-Linked (ICT)
 • 2018

  ook actief in civiele techniek
 • 2019

  Verhuizing van IJsselstein naar Woerden

Team Link Engineers