Recruitment Consultant: Civiel

Provincie Utrecht

Locatie

Woerden

Salarisindicatie

€2.200 - €2.700

Wil jij bij link-engineers werken? Wij zijn voor onze civiele tak op zoek naar een nieuwe collega. Neem vooral contact met ons op als je meer wilt weten!

Wat je gaat doen

Wij zijn binnen onze civiele tak op zoek naar versterking, het liefst een Recruitment Consultant. Jij komt in het team te werken van Allard en Rosanne, zij hebben de afgelopen 4 jaar een netwerk opgebouwd in de Randstad van civiele aannemers en kandidaten.

Idealiter ben jij iemand die zijn tijd grotendeels aan de recruitment van nieuwe kandidaten wil besteden.

Dat betekent:
• Op verschillende manieren zoeken naar en in contact komen met nieuwe kandidaten
• Onderhouden en uitbouwen van een netwerk van civiele technici
• Voeren van kennismakingsgesprekken
• Adviseren van jouw kandidaten wat betreft de beste vervolgstap in hun carrière

Daarnaast zou het fijn zijn als jij goed bent in het creëren van content. Bijvoorbeeld het schrijven en verspreiden van vacatures, opzetten en uitrollen van marketingcampagnes voor nieuwe kandidaten via de socials en onze website en eventueel het evalueren en begeleiden van onze externe collega's.


Als jouw ideale functie ook accountmanagement bevat, staan wij daar zeker ook voor open!

Wie jij bent

Jij wilt werk doen waarin je betekenisvol kunt zijn, mensen aan een nieuwe baan helpen is natuurlijk super mooi. Daarnaast ben je ambitieus, gedreven en heb jij een sterke wil om je te ontwikkelen. Ben jij niet bang om de telefoon te pakken en heb jij (creatieve) ideeën over het werven van nieuwe kandidaten. Wij gaan je daarbij begeleiden op een manier die bij je past. Dat betekent dat jij klaar bent om uit je comfort zone te stappen, jezelf tegen te komen en te groeien in het vak van arbeidsbemiddeling (en als mens!).


Bij voorkeur heb jij:

• Een HBO of WO opleiding
• Tussen de 1 en 3 jaar commerciële werkervaring
• Heb je nog geen werkervaring en startend op de arbeidsmarkt? Geen probleem ook dan ben jij van harte welkom.
• Ambitieuze doelen en commerciële drive
• Een rijbewijs
• Een meer dan gemiddeld gevoel voor humor

Waarom je dit wil doen

Omdat 9 op 10 mensen die bij ons komen praten, bij ons willen beginnen. Wij zijn onderscheidend simpelweg omdat we authentiek zijn. Dit maakt iedere collega binnen ons team uniek, zuiver, en gepassioneerd. Wij staan achter wat wij doen en wij doen niet mee met de rest.

Wat jou geboden wordt

Je kunt natuurlijk eerst onze nieuwe website bekijken (www.link-engineers.nl), of de LinkedIn profielen van je nieuwe collega's (Rosanne Norder & Allard Breddels) doorspitten. Maar, de beller is sneller! Wij vertellen je graag meer en je bent welkom bij ons op kantoor om kennis te maken.

Rosanne: 06-18594758
Allard: 06-34043033
Mark: 06-14242436

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.