Coördinator Beheer en Onderhoud

Provincie Utrecht

Type

Detavast

Locatie

Utrecht

Salarisindicatie

€2.700 - €3.200

Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf regio Utrecht. Omzetniveau 15 a 20 miljoen. Zij richten ons het liefst op projecten waarbij sprake is van urgentie en als er oplossingen nodig zijn die niet voor de hand liggen. Zij voeren projecten uit in diverse branches en zowel nieuwbouw als verbouw. Projecten met verschillende omvang, idealiter een aantal werken onderhanden tussen de € 1 mio en € 5 mio met uitschieters naar boven en naar beneden. In principe geen particulier werk waarbij ze in concurrentie moeten inschrijven. Verder hebben ze een serviceorganisatie in beheer&onderhoud, totaal ca. 10% van onze omzet.Ze zijn flexibel met werktijden, geven mensen veel vrijheid en verantwoordelijkheden.

 


 

Wat je gaat doen

Voor de afdeling Beheer & Onderhoud zoek ik een Coördinator voor de kleinschalige opdrachten. Dit zijn bijv. nazorg- en garantiewerkzaamheden, maar ook onderhoudsopdrachten voor een aantal vaste klanten. Je neemt de opdracht aan, gaat naar de locatie om het werk op te nemen, je maakt een (kleinschalige) calculatie, plant de vaklieden in en stuurt ze aan en controleert of het werk goed is uitgevoerd. Ook nazorg en garantie behoort dus tot je werkzaamheden. 

Wie jij bent

Bij voorkeur zoeken we iemand die nog redelijk aan het begin van zijn of haar loopbaan staat. Je hebt een MTS opleiding gevolgd (bij voorkeur afgerond) en je bent communicatie vaardig. 

Waarom je dit wil doen

Je krijgt een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Je komt terecht in een stabiel en gezond bouwbedrijf met een hele fijne werksfeer. 

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.