Projectleider utiliteitsbouw

Provincie Utrecht

Type

Werving en selectie

Locatie

Utrecht

Salarisindicatie

€3.500 - €5.500

Utrecht

 

Onze opdrachtgever is een relatief kleinschalige, maar moderne aannemer met frisse energieke medewerkers. Doordat ze relatief kleinschalig zijn hebben ze een hele platte organisatie, zijn ze flexibel en kunnen ze snel beslissingen maken. Ze doen utiliteitsbouw, zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Ze werken veel voor VVE's, banken, pensioenfondsen. Ze hebben ook nog een aparte BV voor een adviestak. 

 

Wat je gaat doen

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Projectleider, die verantwoordelijk wordt voor meerdere kleine en middelgrote utiliteitsbouw projecten tot zo'n 1,5 miljoen euro. Je hebt hier als Projectleider een van A tot Z rol, dus vanaf opname, calculatie/werkvoorbereiding t/m begeleiden uitvoering. 

 

Wie jij bent

Voor deze functie vragen wij bij voorkeur iemand met een Bouwkundige opleiding en HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je enige ervaring als Projectleider of ben je een zeer ervaren Werkvoorbereider en wil je de stap zetten naar Projectleider. Je bent communicatief vaardig, initiatiefrijk en bent kostenbewust. Je vindt het prettig om in een klein team te werken en een brede functie te bekleden, waarbij je ook bereid bent om bij te springen bij een collega.

 

Waarom je dit wil doen

Je krijgt een net salaris (minimaal marktconform), een lease-auto die hoort bij de functie van Projectleider en de arbeidsvoorwaarden uit de UTA CAO. 

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.