Service Coördinator

Provincie Utrecht

Type

Detavast

Locatie

Utrecht

Salarisindicatie

€2.700 - €3.000

Onze opdrachtgever is een grootschalig installatietechnisch en bouwkundig bedrijf met meerdere vestigingen in Nederland. Ze doen grootschalige multidisciplinaire projecten, veelal binnen de utiliteitsbouw. Ze doen voornamelijk bestaande bouw, dus panden die in gebruik zijn, wat het een extra uitdaging geeft in het werk. Het bedrijf staat voor kwaliteit en kent goede arbeidsvoorwaarden voor haar personeel.

Wat je gaat doen

Je komt in een relatief jong team te werken, op locatie bij een grote klant van dit bedrijf. Ze hechten binnen dit team veel waarde aan het ontzorgen van de klant. Samen met de technici, contractbeheerder, collega coördinatoren en specialisten ontzorg je de klant. Het is hun taak om de gebouwen van de desbetreffende klant in top conditie te krijgen, zodat zij zich kunnen richten op hun primaire proces.

Jouw rol in dit ontzorgen is het uitzetten en coördineren van de binnenkomende storingsmeldingen, onderhoudswerkzaamheden en klein vervangingswerk dat hieruit voortkomt. Jij zorgt ervoor dat het werk wordt uitgevoerd door hun technici en/of onderaannemers. Je bewaakt en optimaliseert het onderhoud, zorgt dat gegevens over installaties worden bijgehouden en zorgt voor een heldere terugkoppeling naar de klant. Je krijgt dus een zeer afwisselende rol, waarbij je een belangrijke rol speelt richting de klant.

 

Wie jij bent

Bij voorkeur ben jij die enthousiaste starter, met een afgeronde HBO opleiding (een pientere MBO' er kan ook). Enige werkervaring binnen een technische of dienstverlenende organisatie kan ook. Je bent in staat om snel te schakelen en je bent goed in de omgang. Je voelt aan wat prioriteit heeft en laat pas los als jij weet dat het geregeld is. Je bent in feite een spin in het web van service verlening aan de klant en zoekt daarin altijd naar een efficiënte manier om de verwachtingen waar mogelijk te overtreffen. In deze dynamiek houd jij graag ‘het huis op orde’ en is het in control zijn van de stroom meldingen alsook het te verrichten preventieve onderhoud voor jou een motiverend doel. Onze opdrachtgever verwacht van de coördinator een proactieve houding, dit heb je bijvoorbeeld nodig wanneer er meerdere keren achter elkaar dezelfde storing komt, dan moet je meedenken hoe dit te voorkomen. Je weet jouw technici als geen ander te motiveren en bent een echte teamplayer. Tevens ben je planmatig en gestructureerd en je verdiept je graat in techniek en processen. 


 

Waarom je dit wil doen

Je krijgt een net, marktconform salaris, voor een starter zal dat rond de 2700 bruto per maand bedragen. Een breed pakket aan extra voordelen zoals onze diverse collectiviteitskortingen op bijv. verzekeringen, tankkorting, mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. 

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.