Uitvoerder GWW

Provincie Utrecht

Type

Detavast

Locatie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

€2.500 - €5.000

Pas jij bij een ondernemend familiebedrijf? Wil jij als uitvoerder je focussen op het werk buiten en samen met jouw uitvoerder ervoor zorgen dat alles soepel verloopt tijdens de uitvoering maar ook betrokken zijn vanaf aanbestedingfase? Dan is dit wellicht de volgende stap in jouw carrière!

Wat je gaat doen

Als uitvoerder kom je terecht in een team van 3 collega uitvoerders. De projecten die je doet zijn tussen de 50k en 2 mln (met uitschieters naar 6/7 mln) aanneemsom en zijn afwisselend voor bouwbedrijven of overheid. Je moet denken aan projecten als bouw- en woonrijp maken, rioolreconstructies, bouwkuipen en specialistisch grondverzet. Daarnaast zal je ook kleine bruggen, sluizen, damwanden (houten) steigers, kademuren en beschoeiing aanleggen. Als uitvoerder heb je 2-4 projecten gelijktijdig lopen en werk je op de projecten nauw samen met jouw projectbegeleider/werkvoorbereider die ervoor zorgt dat jij je op het werk buiten kunt focussen. Daarnaast word je als uitvoerder in de aanbestedingsfase betrokken door benodigde informatie aan te leveren zodat jij het project uiteindelijk vlekkeloos kan uitvoeren en opleveren. Je rapporteert aan de projectleider die ook de functie van bedrijfsleider bekleed. Je bent daarnaast bezig met;

• Financiële waarborging van projecten
• Coördinatie van de afroep van de medewerkers, het materieel, de onderaannemers en leveranciers
• Contact onderhouden met opdrachtgevers en medewerkers
• Opstellen en opvolgen van de planningen
• Projecten en jouw team controleren op orde en veiligheid

Je komt te werken bij een warm, ondernemend familiebedrijf waar je als uitvoerder op het werk buiten kunt richten. Projecten zijn afwisselend, regelmatig met veel verschillende disciplines binnen de civiele techniek en vrijwel al het werk wordt met eigen mensen en materieel uitgevoerd.

Wie jij bent

Jij krijgt, net als je collega’s, energie van het werken aan mooie projecten. Jij bent verantwoordelijk voor je eigen vakgebied en vult je collega’s daarbuiten aan waar nodig. Samen gaan jullie voor het beste resultaat.


Om de functie goed te kunnen vervullen heb je wel een aantal dingen nodig:


• MBO werk- en denkniveau
• Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
• Rijbewijs BE
• Geldig VCA-VOL certificaat
• Proactief en zelfstandig
• Goede communicatieve vaardigheden

Waarom je dit wil doen

Jij wilt werken bij een professioneel én mensgericht familiebedrijf en met collega’s die het beste uit jou willen halen en visa versa. Natuurlijk staat daar een goed salaris tegenover (tot €5.000,- bruto per 4 weken obv 40 uur) in de Bouw UTA cao. Daarnaast krijg jij een leaseauto, laptop en telefoon.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.