Werkvoorbereider Betonbouw

Provincie Zuid-Holland

Type

Detavast

Locatie

Rotterdam

Hou jij ervan om regelend en coördinerend bezig te zijn in een technische omgeving? Heb jij interesse in de civiele kunstwerken en vind je het leuk om met projecten bezig te zijn die vaak net even anders zijn dan ‘normaal’? Dan vertel ik je graag meer over de werkvoorbereider vacature waar ik voor op zoek ben.

Wat je gaat doen

Als werkvoorbereider speel jij een belangrijke rol in de realisatie van de aangenomen projecten. Jij zorgt ervoor dat voordat het project start alles tot in de puntjes is voorbereid en draagt zorg voor een juiste overdracht van calculatie tot en met overdracht. Voor de projecten die jij voorbereid ben jij veelal de enige werkvoorbereider en werk je samen in je projectteam met een projectleider en een (hoofd)uitvoerder. Daarnaast heb je een team van jonge werkvoorbereiders die maandelijks een overleg doen om kennis te delen, elkaars successen te delen en te leren van elkaars aandachtspunten.

• Het maken van projectplannen, werkplanningen en -werkinstructies
• Het aanvragen van vergunningen en verzekeringen
• Het opstellen en bewaken van werkbegrotingen
• Het opmerken en afhandelen van afwijkingen in bestekken of contracten
• Het opstellen van meerwerk claims en VTW’s
• Het inkopen van materiaal en materieel

Het bedrijf
Is een kleine specialistische aannemer die onderdeel is van een van de grootste aannemers van Nederland. Zij werken als specialist op gebied van geluidsschermen aan de zowel de grootste infraprojecten in Nederland als de kleinere projecten. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in kleinschalige civiele betonwerken (kademuren, funderingen, onderheide rotondes, industriële vloeistofdichte vloeren, tunnels en bruggen). Deze afwisseling in projecten en contractvormen (bouwteam, UAV-gc, RAW) zorgt ervoor dat jij als werkvoorbereider in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op zal doen.

Wie jij bent

Jij bent een echte regelaar en verbind makkelijk met de mensen om je heen. Jij vindt het leuk om bewust met geld om te gaan en daarnaast ben jij resultaatgericht en proactief. Natuurlijk is het ook fijn als jij communicatief vaardig bent, stressbestendig. Civiele techniek heeft je interesse en je wilt graag werken in een hecht, jong team.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je wel een aantal dingen nodig:

• MBO of HBO werk- en denkniveau
• Het liefst 1 jaar relevante werkervaring
• Het liefst kennis van verschillende contractvormen (UAV(-gc), Bouwteam en RAW

Waarom je dit wil doen

Jij wilt werken in een hecht team maar wel zelfstandig als werkvoorbereider verantwoordelijk zijn voor jouw projecten. Projecten zijn zeer afwisselend, van (klein) deelproject als onderaannemer bij de grootste wegenbouwprojecten van Nederland tot een project als hoofdaannemer van de realisatie van een binnenstedelijke kademuur. Natuurlijk staat daar een goed salaris tegenover, krijg jij een leaseauto, laptop en telefoon.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.