Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Provincie Zuid-Holland

Type

Detavast

Locatie

Zuid-Holland

Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe utiliteitsbouw projecten?

Wat je gaat doen

In deze functie werk je binnen een projectteam samen een projectleider, een uitvoerder en andere werkvoorbereiders. Binnen dit projectteam ben jij degene die de technische werkvoorbereiding uit gaat werken en werkplannen opstelt. Secuur zijn in het delen van kennis en informatie omtrent het project zorgt ervoor dat het verlopen van het project naadloos in elkaar overlopen. Daarnaast bereid je de inkoop voor, stel je voorbereiding- en beslissing-schema’s op en bewaak je het meer- en minderwerk en de kosten.


Je komt te werken bij een gerenommeerde bouwer in Zuid-Holland. Naast de grote complexe utilitaire projecten hebben ze ook projecten waarbij ze vastgoed transformeren / herbestemmen met een stuk (ver)nieuwbouw erbij.
Je komt daarnaast ook te werken bij een partij waar er een informele cultuur heerst en waar er ook volledig de kans bestaat om jezelf steeds verder te kunnen ontwikkelen.

Wie jij bent

Je bent iemand die secuur en zeer sterk is in organiseren. Je bent communicatief vaardig, resultaat gericht en bent in staat om alle punten aan elkaar te knopen. Daarnaast ben je iemand die graag zijn kennis wil delen maar ook openstaat om van andere te willen leren.

Om de functie goed te kunnen vervullen heb je wel een aantal dingen nodig:

•   Een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde.
•   Ongeveer 5 jaar relevante werkervaring.
•   Kennis van alle fases van het bouwproces.
•   Ervaring met grote bouwprojecten.
•   Kennis van BIM, Lean en Systems Engineering is een pré.

Waarom je dit wil doen

Jij zou graag willen werken bij een complexe utiliteitsbouwer waar je de kans krijgt om jezelf zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen. Daarnaast krijg je energie van het werken aan de meest gerenommeerde en complexe utilitaire bouwwerken die er in Nederland worden gebouwd. Natuurlijk staat daar een goed salaris tegenover, krijg jij een leaseauto, laptop en telefoon.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met mij (Sandro Wildeboer).
Je kunt mij bellen of Whatsappen op 06 18 41 37 90 of mailen op sandro@link-engineers.nl.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.