Werkvoorbereider / Projectbegeleider GWW

Provincie Zuid-Holland

Type

Detavast

Locatie

Zuid-Holland

Salarisindicatie

€2.500 - €4.000

Ontzorg jij van nature en ben jij sterk in plannen en organiseren? Ben jij iemand waar collega’s op kunnen bouwen en ben jij helemaal op je plek in de GWW wereld, of wil je dit graag worden? Dan is dit wellicht de volgende stap in jouw carrière!

Wat je gaat doen

Als projectbegeleider of werkvoorbereider is het jouw verantwoordelijkheid om verworven projecten zo effectief en efficiënt mogelijk uit te werken waarbij je niets aan het toeval overlaat. Jij maakt sterke, haalbare (werk)planningen waar alle facetten zoals veiligheid, kwaliteit en vergunningsaanvragen, al vanaf het begin meeneemt. Ook de planning voor materiaal, materieel en mensen doe jij in een handomdraai. Daarnaast wordt je uitgenodigd om mee te denken in verbeteringen, denk aan inbreng van alternatieve bouwmethoden, aanpak en materialisatie. Jij bent de spil tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering en je legt verantwoordelijkheid af aan het hoofd bedrijfsbureau. Je werkt afwisselend op projectlocaties en op kantoor. Je houd je voornamelijk bezig met;

• Het maken van projectplannen, werkplanningen en -werkinstructies
• Het aanvragen van vergunningen en verzekeringen
• Het opstellen en bewaken van werkbegrotingen
• Het opmerken en afhandelen van afwijkingen in bestekken of contracten
• Het opstellen van meerwerk claims en VTW’s
• Het inkopen van materiaal en materieel

Je komt te werken bij een middelgrote en veelzijdige aannemer in het Groene Hart. Ze hebben een breed scala aan diensten (infra, groen, bagger en milieu) maar staan in de markt bekend door hun bodemwerkzaamheden. Projectgroottes zijn veelal tussen €50.000,- en €10mln.

Wie jij bent

Jij bent communicatief vaardig, een geboren planner en stressbestendig. Daarnaast krijg je er energie van om met kosten bezig te zijn en te besparen waar mogelijk. Ook ben je precies, resultaatgericht en analytisch goed onderlegd.


Om de functie goed te kunnen vervullen heb je daarnaast een aantal dingen nodig:
• HBO werk- en denkniveau (opleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar)
• Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
• Het liefst kennis van zowel RAW, UAV, UAV-gc , STABU als EMVI, of bereid om je op dit vlak verder te ontwikkelen

Waarom je dit wil doen

Jij wilt werken bij een groeiende aannemer waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd, waar je kunt werken aan je eigen ontwikkeling en je werkt in een informele werkomgeving. Natuurlijk staat daar een goed salaris tegenover, krijg jij een leaseauto, laptop en telefoon.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.