Werkvoorbereider woningbouw

Provincie Zuid-Holland

Type

Detavast

Locatie

Zuid-Holland

Ben jij die teamplayer waar je collega’s ten alle tijden op kunnen bouwen en zit jij helemaal op je plek binnen de woningbouw (gestapeld of grondgebonden), of wil je dit graag worden? Dan is dit wellicht de volgende stap in jouw carrière.

Wat je gaat doen

Als werkvoorbereider werk je binnen een projectteam samen een projectleider, een uitvoerder en eventueel andere werkvoorbereiders. Hierin ben draag je de verantwoordelijkheid voor de werkvoorbereiding. Daarnaast zorg doormiddel van BIM voor de digitale informatiestroom. Binnen deze rol werk je aan de verschillende nieuwbouwprojecten in de woningbouw. Denk hierbij aan grondgebonden woningen maar ook de gestapelde woningbouw. Jij bent ‘de spin in het web’ en een zeer belangrijk onderdeel binnen in het projectteam. Hierbij een kleine ophoping van waar je mee bezig gaat zijn.

  • Uitwerken van werkplanningen/overallplanningen
  • Opvragen van verschillende offertes
  • Inkoopvergelijken maken
  • Uitwerken van de bouwplaats tekening en nadenken over de logistiek hiervan
  • Je ben het aanspreekpunt voor verschillende onderaannemers en leveranciers
  • Je overziet en houdt de controle over de bouwtekeningen

Je komt te werken bij een middelgrote/grote zelf ontwikkelende bouwer in midden-west Nederland. Naast de grondgebonden en gestapelde woningbouw hebben ze ook projecten waarbij ze vastgoed transformeren/herbestemmen met een stuk (ver)nieuwbouw erbij. Alom een heel warm maar ook modern familiebedrijf.

Wie jij bent

Jij bent communicatief vaardig, vindingrijk, stressbestendig en bezit je een “handen uit de mouwen”-mentaliteit. Daarnaast krijg je er energie van om alle punten aan elkaar te knopen en de “spin in het web” te zijn. Ook ben je precies, resultaatgericht en analytisch goed onderlegd.


Om de functie goed te kunnen vervullen heb je wel een aantal dingen nodig:

  • Mbo/Hbo werk- en denkniveau (opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar)
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring

Waarom je dit wil doen

Jij wilt werken bij een groeiende ontwikkelende bouwer waar eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd, waar je kunt werken aan je eigen ontwikkeling en je werkt in een informele werkomgeving. Natuurlijk staat daar een goed salaris tegenover, krijg jij een leaseauto, laptop en telefoon.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met mij (Sandro Wildeboer).

Je kunt mij bellen of Whatsappen op 06 18 41 37 90 of mailen op sandro@link-engineers.nl.

Solliciteren

Solliciteer direct

Hoe werkt het?

Met onze pragmatische en transparante aanpak verbinden wij professionals binnen de bouw en civiele techniek met de mooiste organisaties!

Solliciteer direct
1. Reageren
2. Kennismaking link-engineers
3. Kennismaking organisatie
4. Aan de slag

Over link-engineers

link-engineers is dé specialist in het bemiddelen van professionals binnen de bouw en civiele techniek. Ons netwerk is jouw toekomst.